Els campions francesos de padel senyores i senyors confirmen el seu domini a la padel francès en guanyar la segona etapa de la FFT Padel Tour 2019 en esperit Padel Lió.

Alix Collombon i Jessica Ginier van guanyar la seva final en 2 sets contra Mélissa Martin i Léa Godallier. Una victòria adquirida tranquil·lament ... Ja que els campions de França no estaven preocupats pel torneig. Avui és sens dubte la millor parella francesa. La competició s’organitza entre dones, però “Jess i Alix” semblen estar un pas per davant de totes les nostres parelles franceses.

Entre els homes, la competència és molt més dura. Va necessitar tota l'abnegació de Bastien Blanqué i Johan Bergeron per guanyar l'etapa de FFT Padel Tour. Després de Valenciennes, és el torn de Lió. A la final, els francesos van necessitar 3 sets per vèncer Jérémy Scatena / Mark Bernils (6/2 5/7 6/4).

Passos següents a Bordeus i després a Aix-en-Provence.

Tornarem aviat a les entrevistes dels guanyadors i del càrrec escollit padel : Hubert Picquer.