Una vegada no és costum, estem homenatjant un dels col·laboradors de Padel Magazine Avui. No content amb ser un periodista amb una ploma afilada, Jérôme Arnoux també n'és un jugador padel Va ser classificat durant anys al top 1000 francès, malgrat la seva venerable edat de gairebé 54 anys.

Des d'aquest diumenge, també és campió del Gran Est en la categoria de més de 45 anys. Aquesta victòria es va decidir el 4Padel d'Estrasburg, al final d'una competició molt competitiva, d'alt nivell. Jérôme Arnoux (893è) i un altre resident de Mulhouse, Manu Rappeneau (923è), van ser cap de sèrie número 2 de la taula darrere dels estrasburgers Frank Allenbach (717è) i Jean-Christophe Schaffo (735è).

Campionats de França a mitjans de juny a Lió

La final va complir totes les seves promeses, amb dos sets ajustats, sobretot una segona ronda on TS1 va trencar primer i va sortir 4/3. Però aleshores els mulhouseians han apretat el partit i han recuperat terreny abans de tornar a trencar i guanyar 6-4. Resultat final 6-4, 6-4.

"Estic molt més content amb aquesta victòria, ja que érem una de les parelles més grans", assenyala Jérôme. L'any vinent podré jugar a la categoria de més de 55 anys... excepte que encara no existeix a nivell de lligues ni de campionats francesos!”.

Entre les dames, la victòria final va ser per a Carine Rolling i Stéphanie Lapp. Aquest últim va guanyar el títol autonòmic en +45 anys per segon any consecutiu; l'any passat, va ser amb Safia Bouchakour que va guanyar.

Per primera vegada, aquests campionats sènior + lliga es van classificar per als campionats francesos. Les dues parelles vencedores jugaran, doncs, la “França”, en taules de 24 parelles, del 14 al 16 de juny a les pistes d'Esprit. Padel, a Lió.