França i Bèlgica estan en el punt de mira al circuit FIP ​​aquest cap de setmana: després Tailàndia, Kuwait, és el torn de Ben Tison i Clément Geens per classificar-se per a la semifinal de la FIP Rise a Noruega.

De moment, la parella franco-belga està fent molt bona ratxa en aquest Ascens FIP. Després d'una victòria després d'un WO de la parella portuguesa Perry/Fazendeiro (TS18), després un 6/0 6/3 contra Briega/Bressel (TS11), Clément i Benjamin continuen el seu bonic viatge a Noruega.

En els quarts de final, encara no ha perdut cap set per a la parella franco-belga, que guanya 6/4 6/2. A partir d'ara, és un lloc a la final que s'haurà de buscar pel cap de sèrie número 4 del torneig.

El tàndem Geens/Tison sembla funcionar bé. El vam veure durant el World Padel Tour d'Amsterdam, on Clément i Benjamin ens van fer vibrareh, classificant-se per al 8th final, oferint-se un partit de gala contra Juan Lebron i Ale Galan !

Gwenaelle Souyri

Va ser el seu germà qui un dia li va dir que l'acompanyés a una pista. padel, des de llavors, Gwenaëlle no ha sortit mai de la cort. Excepte quan es tracta d'anar a veure l'emissió de Padel MagazineDe World Padel Tour… o Premier Padel...o els campionats de França. En resum, és una fanàtica d'aquest esport.