Encara queda una parella 100% francesa FIP Rise Monaco i un també a FIP Rise Suècia III, aquest diumenge 7 d'abril.

Al costat del principat, només queda Dylan Guichard et Bastien Blanque en competició, després un dia agitat per francesos. Els dos francesos s'enfrontaran avui Jose Román Martínez Sanchis (121) i Borja Yribarren Abecia (215), cap de sèrie 6 del torneig. Un partit dur per a Dylan i Bastien que no ho van fer encara no ha perdut ni un sol set en aquest torneig i qui tindrà ganes de classificar-se per a les semifinals del torneig!

La reunió es seguirà, en la tercera rotació del dia (al voltant de les 12-30 hores), el el canal de Youtube de la FIP.

Al costat suec ara, Adrien Maigret i Julien Seurin ho són va aconseguir arribar als darrers quatre a Gothenberg. En els quarts de final, els francesos van haver de lluitar contra la parella número 4, Cayetano Rocafort i Pablo Castillo. Una victòria per 7/6 en el tercer set, guanyada per 8/6 en el tie-break que se sent bé.

Avui, durs contrincants per a Adrien i Julien, que es trobaran amb els germans Melendez, coneguts al circuit de la FIP.

La reunió començarà d'aquí a uns instants. El partit serà seguit en viu i al complet sud Estudi Padel.

Gwenaelle Souyri

Va ser el seu germà qui un dia li va dir que l'acompanyés a una pista. padel, des de llavors, Gwenaëlle no ha sortit mai de la cort. Excepte quan es tracta d'anar a veure l'emissió de Padel MagazineDe World Padel Tour… o Premier Padel...o els campionats de França. En resum, és una fanàtica d'aquest esport.