Thomas Leygue i Bastien Blanqué es preparen per jugar de nou la final del campionat de França, aquesta vegada contra Jérémy Scatena i Dylan Guichard. Un final sense precedents.

Blanqué / Leygue: Favorits indiscutibles?

La semifinal entre Blanqué / Leygue i Maigret / Tison s'esperava que fos una final abans de la carta segons les prediccions prèvies al partit, i va complir realment les expectatives.

Els de fora, Adrien Maigret i el número u de França, Benjamin Tison, són els primers a pressionar els vigents campions. En gran forma, s'han enfrontat a Blanqué i Leygue, aquest darrer semblant en dificultats, sense mostrar el seu millor joc.

A la diagonal de Bastien Blanqué, Adrien Maigret, molt proactiu, es mostra molt ofensiu. Benjamin Tison, fidel a si mateix, crea uns cotxets decisius. Lògicament, Tison / Maigret guanya el primer set 7/5.

A l'inici del segon set, un punt decisiu guanyat per Blanqué / Leygue va canviar radicalment la dinàmica del partit. A 1/0 15/40, els actuals campions van guanyar un punt crucial que va catalitzar el joc de Thomas Leygue. A partir d'aleshores, Blanqué / Leygue van monopolitzar el partit i van dominar Tison / Maigret que van patir, cedint un 6/2 6/1 en escassament una hora.

Quan Blanqué / Leygue juguen a aquest nivell, ningú a França sembla que els pot igualar.

Scatena / Guichard: Una trobada completa

Després d'algunes turbulències als quarts de final i una victòria estreta contra Vanbance / De Meyer, l'aliança entre Dylan Guichard i Jérémy Scatena va trobar el seu ritme, reunint una sèrie d'excel·lents actuacions. Manuel Vives i Julien Seurin van ser els següents a esperar continuar l'aventura. Sobre el paper, el partit prometia ser equilibrat, amb tres dels jugadors de l'equip “The Daltons” emigrats junts a Barcelona per intentar una carrera professional a padel.

Tanmateix, des de l'inici del partit, la parella Vives / Seurin va lluitar per igualar el ritme sostingut i ofensiu que imposaven Scatena / Guichard. El partit troba el seu equilibri en el segon set, que acaba amb un tie-break. Més coherents durant tot el partit, Scatena / Guichard van aconseguir així el seu lloc a la final del Campionat de França, on s'enfrontaran al Blanqué / Leygue.

La final masculina tindrà lloc just després de la final femenina que començarà a les 11 h.