Ho hem anat dient des de l'inici d'aquest torneig, amb les nombroses absències, un final d'any complicat per als jugadors i el final de World Padel Tour, això porta moltes sorpreses. Durant els quarts de final de l'Open de Mèxic 2023, vam tornar a tenir sorpreses.

Senyors: Els 4 punts a saber

• La batalla pel primer lloc continua.
  • Els dos equips que lluiten pel primer lloc continuen en joc, però les possibilitats dels Superpibes disminueixen a mesura que Tapia i Coello avancen al torneig. De fet, si el duet hispano-argentí arriba aquest diumenge a la final, garantirà el seu lloc al capdavant del rànquing.
  • Agustín Tapia i Arturo Coello van ser els primers a passar a les semifinals, superant Teo Zapata i Fran Guerrero: 6/2 6/4.
  • Franco Stupaczuk i Martín Di Nenno també van fer el necessari contra Javi Ruiz i Pablo Cardona: 6/4 6/1.

Més sorpreses per als senyors

• Tino Libaak i Leo Augsburger, així com Alex Arroyo i Edu Alonso, desafien tots els pronòstics. Aquestes parelles joves van vèncer als oponents més alts i ara es troben a les semifinals.
  • Libaak i Augsburger van guanyar contra Victor Ruiz i Lucas Bergamini en tres sets.
  • Alex Arroyo i Edu Alonso van triomfar contra Momo Gonzalez i Javi Garrido per assegurar-se un lloc a les semifinals.
Victòria d'Edu Alonso a Mèxic

Virseda/Jensen derrota Salazar/Araujo

• Vero Virseda i Claudia Jensen mantenen altes expectatives a Mèxic.
  • Amb les dues primeres parelles classificats eliminades, els quarts de final van revelar quins equips aprofitarien la seva oportunitat a les semifinals.
  • Virseda i Jensen, ja classificats per a la Final Màster, van vèncer en tres sets a Ale Salazar i Sofía Araujo.
  • A les semifinals s'enfrontaran a Bea Gonzalez i Delfi Brea, les grans favorites del torneig, que van vèncer en tres sets a Aranza Osoro i Jessica Castello.