Le padel El francès té un futur brillant per davant. I per una bona raó, la joventut francesa va brillar durant la P1500 4Padel Bordeus. De fet, Timeo Fonteny (quasi 17 anys) i Louise Bahurel (17 anys) va aconseguir arribar a la final d'aquest torneig. Louise Bahurel, associada amb Camille Sireix, fins i tot va poder abandonar el Gironda amb el títol a la butxaca.

L'ascens meteòric de Louise Bahurel

Louise Bahurel continua millorant i encara té un enorme marge de millora. Amb gairebé 18 anys, es dirigeix ​​a la 9è lloc a França. El novembre de 2023, Louise fins i tot havia assolit la seva classificació més alta, arribant al 7è lloc. En dos anys, el jove jugador va aconseguir actuar la major progressió en el rànquing femení, en guanyar més de Llocs 250.

Bahurel ja n'és un jugador la selecció francesa sub-18 i va estar present durant els Mundials de Paraguai. El maig d'enguany farà 18 anys i, per tant, ja no podrà representar aquesta categoria. D'altra banda, si tenim en compte el seu rànquing i els seus últims resultats de torneig, ens diem que un lloc a la selecció francesa sènior no és impensable.

Bahurel crit de ràbia 2023 padel

Timéo Fonteny, la revelació

Per la seva banda, Timéo Fonteny, nou jugador Nox, mostra molt bon progrés i aquesta final en P1500, al costat Quentin Ayuso, és una prova d'això. De fet, la parella cap de sèrie número 7 va aconseguir sortir Nicolas Rouanet et Norman Sánchez (TS2) a la semifinal. Una victòria en dues jornades, 6/2 6/4, que demostra que el jove jugador de Mas és capaç d'aguantar-se. als millors francesos.

Avui, Timeo assenyala 38è rang al rànquing FFT. Amb aquesta final, és possible que pogués agafar unes quantes places addicionals. A poc a poc, el jove jugador s'acosta al seu objectiu, Top 10 francès, que havia establert amb la seva parella habitual, Yoan Boronad. Si continua el seu progrés, Timéo aviat serà una de les visites obligades a França!

Gwenaelle Souyri

Va ser el seu germà qui un dia li va dir que l'acompanyés a una pista. padel, des de llavors, Gwenaëlle no ha sortit mai de la cort. Excepte quan es tracta d'anar a veure l'emissió de Padel MagazineDe World Padel Tour… o Premier Padel...o els campionats de França. En resum, és una fanàtica d'aquest esport.