Els jugadors francesos ho van aconseguir invertir la tendència en aquest partit de classificació per equips contra els jugadors portuguesos. Mal embarcat a primera hora del matí, amb la pèrdua del partit sub-14 per un gran marcador, 6/0 6/0, els francesos van empatar al final de les seves reserves i finalment van guanyar 2-1.

En el partit decisiu, on Bahurel/Psonka Tenia una certa pressió a les espatlles per portar el punt de la victòria a França, la parella francesa va començar malament, amb un descans cedit des del començament. Al llarg del set, ambdós jugadors persegueixen el marcador. Però un descans en el millor dels moments, després un descans a 5-5 els permet treure avantatge per primera vegada en el partit: 7/5.

En el segon conjunt, el patró és similar a aquest. Bahurel i Psonka són trencats pels dos jugadors portuguesos, més emprenedor en aquesta ronda. Led 6-5, Bahurel i Psonka aconsegueixen finalment empènyer els seus rivals a un tie-break decisiu. Victòria dels tricolors 7/6 al segon set.

ESTADÍSTIQUES U16 PORTUGAL FRANÇA

Els jugadors francesos van saber remobilitzar-se cada cop en el moment oportú en aquesta trobada. Continuació del programa: la selecció francesa masculina que s'enfrontarà a Mèxic. I per a Kimy Barla i Lou Lambert Agosti, ens veiem a les 17 de la tarda també per la seva semifinal a l'Open.

Podeu seguir les reunions a Padel MagTV :

Gwenaelle Souyri

Va ser el seu germà qui un dia li va dir que l'acompanyés a una pista. padel, des de llavors, Gwenaëlle no ha sortit mai de la cort. Excepte quan es tracta d'anar a veure l'emissió de Padel MagazineDe World Padel Tour… o Premier Padel...o els campionats de França. En resum, és una fanàtica d'aquest esport.