Com l'any passat, els japonesos seran presents a Qatar per al Mundial Padel 2022!

Durant la classificació Àfrica/Àsia que va tenir lloc aquest cap de setmana al Caire, els japonesos van guanyar la final contra els egipcis. Un èxit que els permet guanyar el seu bitllet a Doha, on, com a recordatori, tindrà lloc el Mundial 2022, del 31 d'octubre al 5 de novembre.

Els japonesos, que van sobrevolar la competició, van haver de lluitar molt a les semifinals contra Austràlia, abans de dominar amb més facilitat als locals a la final. Trobareu tots els resultats AQUÍ.

Com l'any passat, les dones japoneses no aniran acompanyades dels seus homòlegs masculins, ja que sí Egipte que es va imposar entre els senyors, a la final contra l'Iran.

Xan és fan de padel. Però també el rugbi! I les seves publicacions són igual de punyents. Preparador físic de diversos padel, descobreix publicacions atípiques o tracta temes d’actualitat. També us dóna alguns consells per desenvolupar el vostre físic padel. Clarament, imposa el seu estil ofensiu com al camp de padel !