Semifinals A1 Padel Aquest dissabte al final de la tarda s'ha jugat el Masters suec i el públic present a Halmstad ha pogut gaudir de dos magnífics enfrontaments en tres sets.

L'última plaça del Màster Suec, que va comptar amb les quatre millors parelles d'A1 Padel, ens va oferir una vetllada boja!

Juani De Pascual i Gonzalo Alfonso van validar el seu bitllet per a la final després d'un partit totalment boig contra el cap de sèrie 2 del torneig, Aguirre / Alemany.

La cap de sèrie 4 guanya al final del suspens 6/2 5/7 6/4 i la fa tornar a la final, ella que no havia arribat a aquesta fase de la competició des de la seva victòria al Cape Town Masters, el primer torneig de la temporada !

Davant de Juani i Gonzalo, són Maxi Arce i Franco Dal Bianco els que es presentaran aquest diumenge. Els números 1 s'han classificat, com era d'esperar, per a una sisena final aquesta temporada (ja fa cinc títols!), Però no va ser fàcil! De fet, els mestres del circuit es van veure obligats a oferir-se una “remontada” davant Agustín Torre i Diego Ramos, que havien fet la primera mànega. Finalment, els favorits van posar tots d'acord durant els dos sets següents, dominats de principi a fi.

Aquest diumenge a les 15:00h, no us perdeu aquesta final 100% argentina que promet ser de gran nivell. Per seguir la reunió, aneu al canal YouTube d'A1 Padel !