T'ha agradat el torneig de Suècia? Després us agradarà el cartell proposat a la final de la A1 Padel Obert de Tenerife. Dal Bianco/Arce torna a incorporar-se a Alfonso/De Pascual a la final.

A1-Tenerife-Open-SEMIS-franco Dal Bianco

Una remuntada guanyadora!

Gonzalo Alfonso i Juani De Pascual van demostrar una gran resistència a la primera semifinal de l'Open de Tenerife. Després d'haver guanyat el primer set 6/4 davant Huete/Gutiérrez, van quedar per davant de 2/5 en el segon set. No obstant això, van aconseguir capgirar el rumb i assegurar-se el seu lloc a la final, guanyant el tie-break 7/1. Puntuació final: 6/4 7/6.

Dal Bianco/Arce es va fer calent

A la segona semifinal, la millor parella d'A1 Padel, format per Dal Bianco i Arce, es va classificar per a la final amb autoritat. Supera Diego Ramos / Agustín Torre, la parella 4ᵉ del circuit, amb el resultat de 6/3, 4/6 i 7/6.

La final, prevista per demà, serà un remake de la final del Màster a Suècia. Arce i Dal Bianco s'enfrontaran a De Pascual i Alfonso.

El partit començarà a les 14 h hora local, a les 15 h a França i a les 10 h a l'Argentina. Podeu seguir aquesta reunió a través del nostre canal oficial de YouTube o a Star+ per a les Amèriques i el Carib.