Tito Allemandi / Tolito Aguirre, ja s'ha acabat! Els dos jugadors que formaven la parella número 3 d'A1 Padel, van jugar el seu darrer partit junts aquest divendres.

Ho van anunciar en roda de premsa després de la victòria estreta davant Del Moral / Britos, Tito i Tolito jugaven a Salta el seu últim torneig junts. Un torneig que s'ha acabat avui, per culpa de Santiago Frugoni i Pablo Barrera, que els van eliminar de la Final Màster.

Per al seu tercer partit de tres sets en tres dies, Aguirre i Allemandi semblaven una mica desgastats aquest divendres. Amb valentia, els argentins han aconseguit remuntar el marcador després de perdre el primer set, al final d'una segona volta molt ajustada durant la qual cap parella ha perdut el seu compromís.

Però aquest esforç tenia un preu. Afectat físicament, Allemandi va acabar cedint-se en un tercer acte dominat en gran part per Barrera i Frugoni, que van guanyar 6/4 6/7 5/1 ab. i classificar-se per a la final a quatre.