El nostre francès Alix Collombon al costat de la seva parella Sara Pujals és a la final d’un torneig padel Categoria “Gran Slam” (circuit semi professional a Catalunya)
La parella franco-espanyola va guanyar en quarts de posició 4 (4/6 6/2 6/2) i en els semifinats 6/2 i 7/5 sobre la primera 1 (parella que sovint juga a les taules del WPT )
A la final, es va trobar en una posició favorita contra Lara Tena (115) i Ingrid Van Boven (67).
[box type = ”info”] Un torneig de Gran Slam és una categoria de torneigs del circuit català. Hi ha 3 categories (Gold, Gran Slam i Super Gran Slam en ordre ascendent). Com més pugem de categoria, més hi ha dotacions financeres i persones. [/ Box]