Després de boniques semifinals, les dues parelles que van demostrar el millor nivell de la competició s’enfrontaran a la gran final que començarà el 16h30.

Luciano Soliverez Suècia 2021
Luciano Soliverez a la semifinal

Una primera semifinal en tres sets

La primera semifinal de dissabte a boxes Pablo barrera (5) i Pablo Egea (5) a Yain Melgratti (14) i Luciano Soliverez (14). Dominant el primer set, Barrera i Egea no van aconseguir mantenir als seus adversaris sota pressió en els dos següents sets. Més serens, Melgratti i Soliverez guanyen les següents dues rondes de descans i guanyen 7-5 / 4-6 / 4-6.

Reviu els millors moments del partit just a sota:

Maximiliano Arce i Franco Dal Bianco de nou a la final

La segona semifinal del torneig es va oposar Maximiliano Cejas (11) i Maximiliano Sánchez (12) a Arce (7) i Dal Bianco (7). El partit es va resoldre en sets seguits amb una puntuació de 7 / 5 / 6 / 4. El número 2 del torneig intentarà imposar el seu estil de joc per guanyar el torneig.

Reviu els millors moments de la segona semifinal del torneig:

La final del torneig tindrà lloc aquesta Diumenge 11 de juliol a les 16 h. a la pista central del club Hede PadelCentre a Kungsbacka.