Els espanyols Jacobo Blanco i Manuel Fernández guanyen la Fabrice Pastor Cup 500 que va tenir lloc a Veneçuela. Intentaran fer el doblet a Panamà.

A partir de divendres, aquest torneig es jugarà a Panamà i els guanyadors també es classificaran per al quadre principal de l'Open de Panamà del circuit A1. Padel que es jugarà del 9 al 15 d'octubre.

Els espanyols Jacobo Blanco i Manuel Fernández es van imposar davant els argentins Facundo Silva i Gastón Zárate.

Cal destacar l'actuació del veneçolà Ruben Anzart i el panameny Nicolás Pedemonte, que van arribar a les semifinals.

La competició es trasllada aquesta setmana al club ProPlay de la ciutat de Panamà, on a partir de divendres tindrà lloc el sorteig principal d'aquest torneig de categories 1000.

Els tres tornejos de la Fabrice Pastor Cup acabaran a San José, Costa Rica, el cap de setmana del 5 al 7 de maig. Les inscripcions es tancaran el diumenge 30 d'abril al migdia (hora local).