Bastien Blanqué i Dylan Guichard no han guanyat aquesta final del FIP Rise Monaco, eliminats per la parella espanyola, el 5è cap de sèrie, Daniel Santigosa Sastre / Guillermo Collado Losada, que ha creat una sorpresa durant aquest torneig.

La parella espanyola, en una posició de desavantatge davant el duo francès, es va classificar per a la final després d'una dura batalla a la semifinal i després a la final.

Blanqué i Guichard han fet molt bones actuacions durant tot el torneig, sense haver perdut ni un set abans d'aquesta decisiva final.

No obstant això, van ser els espanyols els que van guanyar el primer set 6/4, abans que els francesos empatéssin tots a un set. En el tercer set, la parella espanyola va tenir un excel·lent final de partit per guanyar en tres sets: 6/4 4/6 6/1.

Tot i la derrota, Guichard i Blanqué poden estar orgullosos del seu recorregut. Les seves bones actuacions ofereixen una perspectiva positiva per a la resta de la temporada.