S'ha acabat a les Campionats d'Europa júnior Padel 2022 des de València. Les joves franceses van acabar quartes, mentre que els nois van acabar un lloc per darrere.

Batut per Itàlia en el partit per la medalla de bronze, els francesos acaben aquest Campionat d'Europa júnior 2022 en quarta posició. Durant la competició, els jugadors de Christian Collange i Géraldine Sorel hauran guanyat, doncs, Lituània, Holanda i Portugal, i va perdre contra Suècia (dues vegades) i Itàlia.

Entre els nois, el grup liderat per Yann Auradou i Yannick Morel es va mostrar fort per guanyar contra els Països Baixos (victòries sub-14 i sub-16) i acabar la competició en la cinquena posició. Els nois hauran guanyat Àustria, Suècia (dos cops) i Holanda i s'hauran vist derrotats per Portugal i Espanya.

Per a aquells que vulguin veure l'últim partit de la trobada França-Països Baixos, el trobareu a continuació:

Xan és fan de padel. Però també el rugbi! I les seves publicacions són igual de punyents. Preparador físic de diversos padel, descobreix publicacions atípiques o tracta temes d’actualitat. També us dóna alguns consells per desenvolupar el vostre físic padel. Clarament, imposa el seu estil ofensiu com al camp de padel !