Audrey Casanova i Laura Clergue s'han convertit aquesta tarda al Club de camp Padel, campions de Provença de Padel. A la final, van vèncer a Sandra Dalain i Adeline Nadal per 6/1, 6/1.

En homes, el títol va ser per Kevin Fouquet i Jérôme Ferrandez. A la final, van eliminar la parella Pier Gauthier - Laurent Boulade 6/3, 6/3.

Yannick Dumouchel i Olivier Launo es van embutxacar el tercer lloc a costa de Michael Kuzaj i Frédéric Bitan-Pintor el 7/6 i el 6/4.

Els guanyadors i finalistes (homes i dones) representaran a Provença en una interregió els dies 24 i 25 de setembre (la ubicació encara està per definir) i intentaran classificar-se per a la final del campionat francès que tindrà lloc els dies 14,15 i 16 de setembre. XNUMX d’octubre a Lille Lesquin.