Tot el rànquing de l'1segles Ara es coneix la sèrie 2020. Kristina Mladenovic i Gaël Monfils es coronen la primera francesa francesa. Com a novetat, el Comitè Executiu de la FFT també ha nomenat, a proposta del DTN, el número 1 de les categories de 15/16 i 17/18 anys en funció dels resultats obtinguts al circuit internacional. Elsa Jacquemot i Giovanni Mpetshi-Perricard (15/16 anys), així com Diane Parry i Harold Mayot (17/18 anys) inauguren aquests premis.

Per a les dones, el TOP 5 del rànquing de l’1segles La sèrie francesa reuneix els cinc jugadors sagrats del món, després de la seva victòria a la final de la Fed Cup de Perth, fa unes setmanes. Kristina Mladenovic, De 26 anys, és la número 1 de França per segona vegada en la seva carrera (després del 2016). La francesa es va il·lustrar especialment aquest any en individuals aconseguint les semifinals dels torneigs de Zhengzhou i Moscou.

Caroline Garcia
ocupa el segon lloc d’aquest rànquing. La natural de Saint-Germain-en-Laye s’ha distingit aquesta temporada guanyant el setè títol individual a Nottingham i arribant a la final a Estrasburg.

Alize Cornet
, que conserva el tercer lloc, completa aquest podi. Ella està per davant Fiona Ferro (4e) I Pauline Parmentier (5e).

Per als homes, Gael Monfils succeeix Richard Gasquet i accedeix al 3e vegades en la seva carrera classificats en primer lloc a nivell nacional (després del 2011 i del 2017). 33 anys i classificat 10e a ATP, el parisenc ha demostrat una bona consistència al llarg de la temporada. Va guanyar un nou títol a Rotterdam i va aconseguir arribar a les semifinals dels torneigs de Sofia, Dubai, Mont-real i Viena, però també als quarts de final de l’Open americà.

Per la seva banda, Lucas Pouille guanya dos llocs a la classificació per pujar al segon lloc, mentre que Benoît parella ha entrat al Top 3.

Elsa Jacquemot (actualment 8e al rànquing júnior), que es va distingir per guanyar els torneigs de Beaulieu-sur-Mer i Repentigny, però també per arribar als quarts de final als júnior de Roland-Garros i Wimbledon, i Giovanni Mpetshi-Perricard, guanyador de la Borotra Cup (U16) i finalista de la Winter Cup, són el número 1 francès de les categories d’edat 15/16.

A la categoria de 17/18 anys, Diane parry és designat número 1 a França. En la cursa per acabar l'any n ° 1 als juniors mundials, ha presentat magnífiques actuacions aquesta temporada. La jove francesa, de 17 anys, va guanyar així el Masters Junior (Chengdu), el torneig d’Osaka (JA) o fins i tot va arribar a les semifinals del torneig junior de Wimbledon.

En nois, Harold Mayot és sagrat n ° 1 a França. Amb 17 anys, es va distingir per arribar a la final del Masters Junior (Chengdu), les semifinals del torneig junior de Wimbledon, però també per guanyar el torneig d’Osaka (JA). Actualment, número 4 del món júnior, també va guanyar la victòria de la Copa d’Europa per equips (Galéa / U18).

El TOP 5 del rànquing de la primera sèrie 2020 (femení)