No importa el resultat de la final, Forest Hill Marne-la-Coquette confiava en guanyar la 1 regional Ille-de-France. Per a què ? Perquè al final, el team 1 Forest Hill va conèixer el team 2 Turó del bosc. Els dos equips, cap de sèrie 1 i 2 respectivament en aquestes regionals, es van trobar en la trobada decisiva per al títol.

Finalment, és així Forest Hill 1 que va guanyar aquesta última trobada i, per tant, pot tornar a aixecar aquest trofeu. Com a recordatori, el club és el doble titular de les dones. És per tant a tercera victòria consecutiva per Forest Hill a Regional 1 dames.

Forest Hill 1 Regional 1

Le Club de Tennis Loges (TCL) tanca el podi amb una molt bona tercera posició. L'equip femení va guanyar en contra Padel Horitzó (TS3) durant la petita final. Un bon resultat per al TCL ja que no era favorit en aquesta trobada.

Gwenaelle Souyri

Va ser el seu germà qui un dia li va dir que l'acompanyés a una pista. padel, des de llavors, Gwenaëlle no ha sortit mai de la cort. Excepte quan es tracta d'anar a veure l'emissió de Padel MagazineDe World Padel Tour… o Premier Padel...o els campionats de França. En resum, és una fanàtica d'aquest esport.