Aquest cap de setmana va tenir lloc el campionat regional femení P500 de la lliga Costa Blava a Padel Riviera Mougins, fase de classificació regional per als campionats francesos de Padel.

10 parelles femenines van ser presents per guanyar els 2 llocs classificatius, en particular 2 parelles preferides, Sandy Godard i Geraldine Sorel francesa número 3 parella cap de sèrie 1 i cap de sèrie Kristina Clément (capítol 2) associada a Virginie Pironneau (Núm. 15).

Aquests 2 equips favorits van guanyar fàcilment els quarts de final i les semifinals que, lògicament, es van trobar a la final.

Durant la final, Kristina Clément i Virginie Pironneau destaquen a l’1er establert al liderar el 5/2, haurà d’afrontar l’ascens de Godard / Sorel i salvar diverses boles de 5 arreu per guanyar finalment el 6/4.

L’escenari es repeteix al 2n set on Clément / Pironneau s’aprofita 5/3 i finalment tanca el segon set amb un marcador de 6/4.

El títol de campió de la Lliga Costa Blava correspon, doncs, a la parella Clément / Pironneau amb el resultat final 6/4 6/4. La parella Godard / Sorel també està qualificada per a les fases interregionals que tindran lloc el 8/10 de setembre.

Anotar :

-el bonic 3e lloc per a Mélissa Martin i Aurélia Pucciarini, excel·lents tennistes que han començat recentment el padel i va guanyar el súper tie-break de 3e ambienten la parella experimentada Cathy Bensadoun i Mélanie Pierre.

-el bonic retorn de la jugadora Kristina Clément, que s’havia allunyat dels tornejos francesos durant gairebé dos anys, exiliada a Anglaterra i que torna amb força amb una sèrie de bons resultats amb les seves parelles Virginie Pironneau i Alexia Dechaume-Balleret.