Els números u francesos van respondre al FFT PADEL TOUR d'Asnieres-sur-Seine. Una setmana abans del Campionat de França de padel i l'inici del Paris Challenger a Casa Padel, va ser l'oportunitat dels millors jugadors francesos de donar un fort cop.

Collombon / Ginier i Bergeron / Blanqué van actuar molt bé.

Primer contra Vandaele / Soubrié, que continua sorprenent de torneig en torneig, els números francesos gairebé no han donat res. A més, un altre torneig per a la parella Collombon / Ginier que va acabar sense perdre ni un set.

Per part masculina, aquest matí hem vist el molt bon partit de Scatena / Haziza davant els parisencs Tison / Maigret. Però a la final contra el Bergeron/Blanqué vam sentir que no podia posar en marxa la seva estratègia. La culpa del gran Blanqué / Bergeron que, per tant, revifa després de la seva derrota a la final de la FFT PADEL TOUR d’Estrasburg.

Una escala molt agradable al centre de la ciutat. El FFT també funciona molt bé.

El programa promet estar ocupat amb els campionats francesos de França padel, la paraula Padel Gira per París i una mica més tard el Mestre de FFT Padel Tour que tindrà lloc a Marsella de l'11 al 13 d'octubre de 2019.