Aquest cap de setmana s'ha celebrat el torneig nacional juvenil sub-16 i sub-18 al Establir Padel Narbonne, nois i noies. Des de 24 febrer, la competició estava en ple apogeu a Narbona.

Els joves van ser presents a la categoria masculina amb 15 parelles entre els sub-18, 24 parelles entre els sub-16. Un primer per a un TNJ! En categoria femenina, les joves jugadores no van respondre tant a la convocatòria. S'han hagut de fusionar les dues categories U16 i U18.

Alexia Dechaume també afirma que “el nivell continua millorant” en aquests tornejos. També subratlla que “els joves entrenen cada cop més", no només els que tenen un projecte identificat a la padel. Ella afegeix a això que diversos sub-14 va fer el viatge, en categoria de nois, per enfrontar-se als més grans!

Cal destacar, a més d'això, la presència dels dos capitans de l'equip francès masculí, Yann Auradou et Yannick Maurel ! Així com Benjamin Tison.

L'inici de la final és imminent, a partir de les 13 del vespre a Narbona! En la categoria sub-18, Timeo Fonteny et Lucas Pillon estan lògicament a la final i s'hi oposaran Guillaume Poirrier et Tom Couturier. Una final sense precedents ja que Guillaume Poirier i Tom Couturier van aconseguir una petita gesta en guanyar a la seva semifinal contra Joshua Schbeir i Louis Jover (TS2).

Entre els sub-16, Jeremy Robert et Basilio Baud s'enfrontarà Quentin Bernard et Johan Peloux.

Per a la categoria de noies, per tant combinant la U16 i la U18, lògicament trobem medallistes de bronze als campionats del món, Lou Ambert-Agosti et Kimy Barla. Es trobaran Celia Talano et Victòria Isaac.

Gwenaelle Souyri

Va ser el seu germà qui un dia li va dir que l'acompanyés a una pista. padel, des de llavors, Gwenaëlle no ha sortit mai de la cort. Excepte quan es tracta d'anar a veure l'emissió de Padel MagazineDe World Padel Tour… o Premier Padel...o els campionats de França. En resum, és una fanàtica d'aquest esport.