Com durant el final de la categoria Next Gen, la final masculina de la Copa Hexagon va veure com una parella es venjava d'una parella que els havia guanyat a la fase de grups.

I com en l'anterior enfrontament entre Tello/Di Nenno i Ruiz/Stupa, calia un gran tie-break per decidir entre els dos duos. La diferència és que aquesta vegada la parella argentina és la que ha estat la més sòlida del campionat temps de diners.

Després d'empatar a l'últim minut a un set tots, Juan i Martín van empènyer una mica més els seus oponents en un super tie-break guanyat 10 punts a 6. Resultat final: 3/6 7/6 10-6.

Amb aquesta victòria confirmen l'èxit a la competició de l'equip AD/vantage, que després de guanyar la final femenina, va acabar la competició amb molt de gust. Un gran èxit per a l'equip d'Andy Murray, que tanmateix no va començar com a favorit davant d'altres equips que tenien el número 1 a les seves files!

Xan és fan de padel. Però també el rugbi! I les seves publicacions són igual de punyents. Preparador físic de diversos padel, descobreix publicacions atípiques o tracta temes d’actualitat. També us dóna alguns consells per desenvolupar el vostre físic padel. Clarament, imposa el seu estil ofensiu com al camp de padel !