Manuela Schuck és un campió a la pista, i un exemple fora d'ella. Descobreix la seva increïble història i la seva manera lleugera de viure la vida d'un jugador professional.

No hi tornaré mai!

Lorenzo : Explica'ns la teva història. Com vas començar el padel i vas arribar a Espanya?

Manuela: “Vaig començar en un club prop de casa amb els meus pares. Quan tenia 12 anys, em van convidar a jugar amb l'equip menor d'edat del Brasil. Vaig començar a entrenar una mica més, i a viatjar de tant en tant. Els meus pares em van recolzar molt. Quan tenia 15 anys vaig jugar al circuit brasiler amb la meva cunyada. Amb 16 anys vaig fer la meva primera selecció amb la selecció.

Lorenzo: Quan volies anar a Espanya a entrenar?

Manuela : Quan tenia 19 anys vaig voler provar Barcelona durant 3 mesos amb Juan Alday. No em va agradar gens i vaig dir que no hi tornaria mai més! No m'agradava estar sol. Aleshores estudiava arquitectura. Vaig tornar al Brasil i vaig ser el número 1 del circuit brasiler. Em van dir que tornés a Espanya, i un dia vaig decidir tornar-hi per jugar World Padel Tour.

Seria important que hi hagués molta més paritat

Lorenzo: Com veus la situació de padel femení i la signatura potencial de les dames a Premier Padel ?

Manuela : És un tema molt complicat, perquè no controlem. Però com més internacional serà, més creixerà. Seria important que hi hagués molta més paritat. Hi va haver un temps en què el padel el masculí era molt més atractiu, però això s'ha acabat. Treballem molt.

No hi ha d'haver exclusivitat, perquè hem de poder jugar diversos tornejos. Vull un circuit que ens doni el terra i ens permeti portar pes. Nosaltres representem l'espectacle.

Lorenzo: Com sents el suport de l'afició del Brasil?

Manuela : Amb les xarxes socials llegeixo moltes coses, i rebo energies molt boniques. Sento aquesta força. Ho sento a la pista. Vull guanyar, però al final no sortirem d'aquí amb els diners o els trofeus. Sortirem d'aquí amb la gent, les vivències, els moments, els sentiments. Això és el més important, i això és el que m'agrada.

Pels seus noms, podem endevinar els seus orígens espanyol i italià. Lorenzo és un multilingüe apassionat de l'esport: el periodisme per vocació i els esdeveniments per culte són les seves dues potes. És el cavaller internacional de Padel Magazine. Sovint ho veuràs a les diferents competicions internacionals, però també als grans esdeveniments francesos. @ulldepadel a Instagram per veure les seves millors fotos padel !

etiquetes