Després d'entrar al Top100, Cyril Hanouna va aconseguir un altre objectiu: el de ser campió de la selecció francesa.

Ja us ho vam explicar: i si Cyril Hanouna esdevingué campió de França ? El que era una simple hipòtesi ara s'ha fet realitat. Durant el Interclubs N1 2024, casa Padel, l'equip amfitrió, va aconseguir guanyar a la final contra el Sète Padel Club.

L'actual 86e El jugador francès, doncs, marxa cap a Casa amb la copa però sobretot amb 2000 punts més al rànquing. Cyril Hanouna podria fer la seva entrada a la Top 50 francès en breu!

El nombre de punts pot ser una mica ajustat per a la classificació de febrer: especialment en comparació amb els seus últims resultats del torneig – però l'animador fa un pas més cap a aquest objectiu implícit.

HANOUNA LE GALL

Cyril Hanouna va confiar ser "molt feliç” del resultat del seu equip, tot i que “no pensava que guanyarien el títol".

No obstant això, l'amfitrió de C8 es manté lúcid els seus objectius. El seu desig ara és anar a trobar "un quart de final en P1000", fins i tot "la meitat si la taula està oberta".

Tanmateix, Cyril Hanouna confirma una cosa: "Encara tinc previst unir-me a l'equip francès... d'aquí a +45 anys".

Gwenaelle Souyri

Va ser el seu germà qui un dia li va dir que l'acompanyés a una pista. padel, des de llavors, Gwenaëlle no ha sortit mai de la cort. Excepte quan es tracta d'anar a veure l'emissió de Padel MagazineDe World Padel Tour… o Premier Padel...o els campionats de França. En resum, és una fanàtica d'aquest esport.