Va ser sota un sol ardent que va tenir lloc l’OPEN DE PADEL HEAD al MAS el torneig més dur de l'any. Amb un total de 62 equips del nord (París, Laval) i del sud (Niça, Aix i Girone), aquest torneig va prometre ser d’alta qualitat i va ser així.

Entre els homes, Pier GAUTHIER va guanyar finalment el seu primer torneig a la masia, ben recolzat per José Luis SALINES jugador del World Padel Tour. Els finalistes van ser tanmateix formidables ja que eren la millor parella de la provínciae de Girona. Sergi CURTO i Albert FAXEDAS. No obstant això, potser per a alguns amb sorpresa, la parella 100% espanyola va perdre el 7/6/6 contra la parella franco-espanyola.

Tingueu en compte el bon rendiment del parell LAPOUGE / VEBER i CORBELLI / VINCIGUERA. Dels 4 equips 100% espanyols inscrits, 3 van quedar eliminats a quarts de final, prova del progrés de la padel Francès. L'equip HEAD també va estar ben representat amb Pierre Etienne MORILLON i Laurent DE BARBEYRAC.

Entre les noies, Elodie DAMIANO i Déborah ALQUIER van guanyar contra la parella local Emmelien LAMBREGTS i Isabelle TRILLES.

A la categoria 2 anem a destacar la gran victòria dels germans LAGUARRIGUE per davant de Xavier BONIT i Kevin CORCOY. Entre les noies, Sophie GALY i Stéphanie BIROSTE van confirmar el seu progrés contra una promesa parella Fiona LIGI i Claire LEFEVBRE.

Dissabte, la gran vetllada va reunir prop de 70 participants al voltant d'una fideua i música.

Sens dubte, el club Mas no deixa de sorprendre’ns!