Després de dos dies de competició, el sud-est de França va acollir tennis i padel part del cim mundial conclòs pel Final del trofeu d’estiu PRO-AM organitzat per tennis Padel Dg.

Di Nenno-Damar: Campió!

La primera semifinal la va guanyar la parella composta per Frank Damar, jugador de la selecció monegasc i Martin Di Nenno, jugador argentí classificat 26º al WPT, contra la parella Tello-Ferragut.

A l’altra semifinal, la parella Ferrer-Restivo havia guanyat amb dificultat en el super tie-break contra la parella Chingotto-Pastor, després d’un partit completament boig. Malauradament, David Ferrer no va estar disponible aquest divendres per lluitar per ajornar el títol.

Així que la parella Di Nenno-Damar és coronat campió d’aquest Trofeu d’Estiu 2020.

Una final / exposició composta per 3 estrelles de padel

Els organitzadors, però, van proposar una final una mica peculiar, ja que Juan Tello, número 14 del món i recent finalista a l’Open de Madrid, es va trobar jugant la final al costat de Juan Manuel Restivo.

Al final, la substitució de David Ferrer per un prestigiós perdedor afortunat faria que l’oposició final fos igual d’emocionant contra Damar / Di Nenno.

Al camp, és una exposició composta per tres jugadors de World Padel Tour que el tennis ens va oferir Padel Sol per concloure aquest esdeveniment.

Des del començament del partit, la parella Tello-Restivo va demostrar la seva superioritat davant els seus adversaris, ajornant el primer set 6/3. Tello, jugador excepcionalment dretà en aquest partit, i els seus tres amics ens van oferir un espectacle de qualitat fins al final del partit, en què la parella Di Nenno-Damar va perdre finalment el 3 / 6-1 / 6.

Tennis Padel Soleil no para d’organitzar grans esdeveniments, ja que acollirà el Trofeu de Campions d’Europa a partir del 17 de setembre, organitzat en col·laboració amb FEPA. Durant aquests Campionats d’Europa, sens dubte serem testimonis d’alguns molt bells padel a Beausoleil.