Dorian De Meyer torna a les pistes. El Xingotto de padel El francès, antic número 10 francès, es va llançar a tota velocitat per intentar aconseguir un lloc dins l'equip de França. Però el seu físic no aguantava: la culpa patologia de maluc que s'havia d'operar.

Després de la seva operació, intentarà tornar a destacar el 2023, i comença des del primer P2000 de la temporada a les 4PADEL Bordeus.

Ens diu.

La mateixa patologia que Andy Murray

“Estic molt content de poder dir que estic fent bé. M'havien descobert la patologia de la "conflicte de maluc" fa uns mesos. Es tracta d'una patologia poc coneguda, encara que hagi sortit a la llum per la Documental d'Andy Murray, que recomano a tothom. 

Havia decidit operar-me per intentar resoldre el conflicte: em van planejar el fèmur amb una fresadora (com als dentistes). A priori, ara tinc un maluc "san" segons el meu cirurgià.

Els dolors irradiaven a l'engonal en determinats suports, era com una descàrrega elèctrica enorme. A més, després de jugar, si em quedava assegut uns minuts, no podia caminar en aixecar-me perquè el dolor era molt intens.

L'operació era inevitable. Després de l'operació, inicialment vaig estar amb crosses durant una setmana i el dolor era "acceptable"..."

Muntanyes russes

"Després van seguir mesos de galeres de muntanya russa, dies en què tenia molt de dolor, vaig pensar padel s'havia acabat i les llàgrimes brollaven perquè el meu cirurgià m'havia avisat dels riscos que l'operació no fes res... I dies en què les coses anaven millor i llavors em va aclaparar una fam terrible de tornar al camp; després els dolors van tornar i va començar de nou...

Agraeixo a tots els que m'envolten el suport però sobretot a la meva amiga Lisa per portar-me al llarg d'aquests mesos, no va deixar mai d'animar-me i consolar-me, és una felicitat indescriptible sentir-se recolzada així i mai li podré agrair prou. »

Rehabilitació com els professionals 

"Fins aleshores no m'havia 'ferit' mai, era conscient que necessitava un fisioterapeuta capaç de fer-se càrrec de la resta d'esdeveniments però sobretot capaç d'entendre que havia de tornar com més aviat millor. al meu nivell.

Després vaig conèixer el millor fisioterapeuta de França (sota l'assessorament del segon millor fisioterapeuta Fabien Le Seaux), Sébastien Oria, que treballa a la regió de Bordeus. Sébastien em va cuidar com un autèntic esportista professional i això és exactament el que vaig demanar. Vaig fer dues hores de fisioteràpia al dia durant tres mesos, alternant mobilitat de maluc, enfortiment muscular, tractaments, etc. : Vaig passar més temps a la pràctica que amb la meva amiga Lisa (riu). El fisioterapeuta va ser un jugador central en el meu retorn al camp. »

Un jugador de padel a l'ESRB, per primera vegada

“També em vaig incorporar al Centre de Rehabilitació Esportiva de Capbreton (CERS) per fer una estada de tres setmanes al centre esportiu professional. Vaig tenir l'oportunitat de "reatletar" al costat d'esportistes molt grans com Pierre-Ambroise Bosse, François d'Haene o Jean-Baptiste Gros i és una experiència que no oblidaré mai! Agraeixo especialment a Thibaut i Gustave, els dos fisioterapeutes que em van cuidar la seva amabilitat i sobretot la seva professionalitat. Un jugador professional de padel a l'ESRB, també va ser una novetat per a ells. »

Thomas Vanbauce: primer l'amistat

“Tinc molta sort. Thomas Vanbauce és sobretot un dels meus millors amics, ens vam conèixer fa vuit anys a la llicència de matemàtiques, vam estar entrenant socis en tennis, fins i tot vam provar el tennis platja (poc de temps) abans per posar-nos a padel.

Tot això per dir que va decidir posar primer l'amistat i “esperar-me” així que és amb ell que començo aquesta nova temporada. »

meyer vanbauce

“No obstant això, no vivim en un món de cura dels óssos, si els resultats no segueixen, si l'acord sobre el terreny es deteriora o si el meu nivell de joc no està a l'alçada, podrem acabar amb el nostre binomi. Tanmateix, decidim donar-nos l'oportunitat d'assolir els nostres objectius i farem tot el possible perquè funcioni. 

La història de la nostra parella és preciosa, vam començar la padel junts i junts arribem al top 10, és inaudit a França i la idea seria continuar en aquest camí. Aturar-se ara s'hauria sentit inacabat. »

Un nou començament

“Vaig reprendre els entrenaments fa tres setmanes a casa, al Gran Padel de Mérignac, amb el meu entrenador Jean-Thomas Peyrou. No estic a zero pel que fa al dolor, però amb Sébastien hem decidit no alarmar-nos amb un dolor que oscil·la entre 0/10 i 3/10, així que “seguim endavant, si esperem estar a zero, tu mai més jugarà amb aquest tipus de patologia”, com diu. »

peyrou meyer vanbauce

“Hi ha dies que no sento res i dies que em pessiga una mica però no té res a veure amb el que vaig viure cinc mesos abans, així que ja ho considero un èxit. 

Ja no hi ha cap risc per al maluc dret (operat) perquè se suposa que ara està sa, només queda seguir curant-lo bé.

Tanmateix, també tinc un conflicte al maluc esquerre perquè el problema és anatòmic, des del naixement, així que no és impensable que algun dia hagi de tractar l'esquerra. Ara mateix, ella no m'està molestant, així que vaig endavant. »

Reclama una selecció a la selecció de França

“Aquests cinc mesos han estat molt difícils però també monumentalment rics. Vaig aprofitar per fer un treball profund sobre mi mateix amb l'ajuda d'un professional. Vaig tenir l'oportunitat de desentranyar fortes ferides psíquiques que van afectar clarament la persona que era a la vida, però també a la pista.

Per tant, tinc a cor de tornar intentant posar en marxa tot el que he après, intentant fer més coses a la pista, ser molt més agressiu i no deixar-me dominar per les creences limitants. . Considero aquest com el meu primer objectiu.

Aleshores, més concretament, m'agradaria unir-me als 200 millors del món tan aviat com sigui possible per reclamar una o més seleccions per a la selecció de França. La feina serà llarga i intensa però és aquesta vida i cap altra la que he escollit.

A curt termini, reinicio aquest cap de setmana a casa a P1000 a partir de les 4PADEL Bordeus amb vista al P2000 la setmana següent (tret que a wild-card au Premier Padel de Doha és concebible... jajaja). »

Franck Binisti

Franck Binisti descobreix el padel al Club des Pyramides el 2009 a la regió de París. Des de padel forma part de la seva vida. Sovint el veieu recórrer França anant a cobrir els principals esdeveniments de padel Francès.