La FIP Rise de Buenos Aires ha conclòs aquest cap de setmana amb la victòria de Maxi Sánchez Blasco i Federico Chiostri, residents al circuit A1 Padel.

Els argentins, respectivament 10è i 11è del rànquing A1 Padel, va fer una volta aprofitant l'absència de torneigs al circuit de Fabrice Pastor per recollir un trofeu a la seva terra. Tots dos homes es van beneficiar d'a wild-card per compensar la seva manca de punts al circuit FIP.

Els jugadors 10 i 11 del rànquing A1 van guanyar a la final contra Matias Del Moral (247è) i Santiago Rolla (170è) amb una puntuació de 5/7 6/4 6/2.

En breu tornaran al circuit Maxi Sánchez Blasco i Federico Chiostri Premier Padel, ja que aquesta victòria els va donar a Wild-Card de cara a la P1 de Mar del Plata que començarà el 20 de maig.