Aquest cap de setmana, Elena Levenez (52a FFT) associada a Juliette Sapene (138a FFT) ha guanyat el P500 del Jardí de Rennes en vèncer la parella de la regió de Nantes, Bodet / Bouchacourt, amb un resultat de 6/3 6/4 en un ambient emocionat i amb la presència de molts espectadors.

Aquest torneig és el segon guanyat conjuntament pels dos jugadors després d'un P250 a principis de primavera.

Elena, llicenciada a Let Padel a Orleans, segueix entrenant regularment amb el seu entrenador Quentin de la Selle. A l'abril va participar en un entrenament intensiu a l'OSS Barcelona, ​​on es va enfrontar durant una setmana als millors jugadors catalans d'entre 15 i 17 anys.

Aquesta gran experiència gratificant li va mostrar el progrés que encara li queda per millorar el seu nivell de joc i la seva condició física.

Els propers terminis per a l'Elena

En primer lloc, amb l'equip 1 del Forest Hill per equips, Elena espera poder guanyar el títol de campiona d'Illa de França el dissabte 17 de juny. Després, a principis de juliol, intentarà guanyar el títol de campiona regional a la Vall del Loira Padel de Blois formant-se amb Marie Rondot (51) per classificar-se al campionat de França que tindrà lloc a Tolosa de Llenguadoc el proper setembre.

Aquest estiu, Elena participarà al P1000 a Nimes a finals d'agost.

Els objectius de Julieta

Juliette dirigeix ​​el club amb la seva família padel del Jardí de Rennes durant uns anys. És responsable del desenvolupament de padel club, que ha tingut molt d'èxit, perquè el Garden és un dels pocs clubs de França que compta amb un nombre tan elevat de dones llicenciades en un ambient agradable, amb molts esdeveniments cada mes.

Juliette es va classificar -4/6 en tennis i vol organitzar molts tornejos femenins, inclosos els P500, continuant fent equip amb l'Elena.