Le padel s'està internacionalitzant i el nombre de tornejos ha continuat augmentant en els últims anys. El final de la lluita entre World Padel Tour i Premier Padel no va impediraparició de noves iniciatives.

1 – Copa hexagonal

Al capdamunt del rànquing, trobem elCopa hexagonal. Si l'hexàgon només té una etapa, s'ha distribuït no menys deun milió d'euros en premis per la seva primera edició!

En total 36 jugadors va participar en aquest concurs present a Top 20 del món i Propera generació va participar en el concurs. 24 homes et 12 dones va participar en aquest nou concurs.

L'únic inconvenient: només hi ha un torneig a la Copa Hexagon. Malgrat això, donat l'èxit de la primera edició, només podem esperar que la competició duri més amplitud la propera temporada!

Equip Avantatge Hexagon Cup 2024

2 - Premier Padel

Le Premier Padel és el circuit més lucratiu del 2024. Aquesta temporada ja sabem que l'Open de Riad tindrà un premis diners de 470.000 €. D'altra banda, aprenem que el sobre no s'ha de distribuir equitativament entre homes i dones.

a Major, la premis diners és fins i tot més alt que a l'Open. Si comencem amb la mateixa base que la temporada passada, el pressupost previst per a una Major hauria de ser 525.000€.. La primera Major de l'any tindrà lloc a partir de Del 1 al 8 de març. Tot i que el premis diners d'aquestes competicions encara no es coneix per al 2024, ens imaginem que el Major de Premier Padel tornarà a ser la referència enguany dels tornejos padel de la temporada regular.

Dit això, el Premier Padel segueix sent el circuit número 1 també per als jugadors.

3 – Definitiva Padel Gira

En el tercer graó del rànquing, trobem el flamant circuit, amb seu a Espanya, l'Ultimate Padel Ronda. Fa poc hem experimentat guanys dels jugadors a cada torneig del circuit. En total, per a un torneig UPT, un sobre de 240.000 € està previst. També està ben distribuït entre les categories masculina i femenina.

A més d'això, una bonificació de final de temporada està destinada als jugadors millor classificats al final de la temporada. Els 10 millors joves - fora dels 20 primers – També tindrà dret a una bonificació. Encara que serà menys important que el dels jugadors sèniors, no és menyspreable per als joves prospectes.

Menció d'Honor – A1 Padel i Copa Reserva

Altres dues competicions mereixen atenció. L'A1 Padel, el famós circuit de Fabrice Pastor, així com la Copa Reserve i la seva “rècord de premis en diners” també tenen previst un bonic sobre al final del torneig per als jugadors.

En el cas de l'A1 Padel, 130.000 € recompensa per una obertura, 176.000 € en un Major, les sumes segueixen sent molt interessants per als jugadors presents al circuit.

Per la Copa Reserva, 175.000 € van guanyar l'equip vencedor, en contra 75.000 € per al perdedor. Una xifra maca repartida entre només set jugadors. També has de saber que com més partits hagi jugat i guanyat el jugador, més grans són les seves guanys al final del torneig!

Team Miami Reserve Cup 2024

Tingueu en compte que aquests dos tornejos no estan entre els 3 primers perquè només afecten a jugadors de padel professional masculí. No hi va haver cap dona durant la Copa Reserves. La mateixa observació per al circuit A1, del qual actualment les dones estan absents (tot i que hi van estar presents durant un temps).

Gwenaelle Souyri

Va ser el seu germà qui un dia li va dir que l'acompanyés a una pista. padel, des de llavors, Gwenaëlle no ha sortit mai de la cort. Excepte quan es tracta d'anar a veure l'emissió de Padel MagazineDe World Padel Tour… o Premier Padel...o els campionats de França. En resum, és una fanàtica d'aquest esport.