Aquest cap de setmana va tenir lloc el campionat autonòmic de padel del Centre-Val-de-Loire a la Vall del Loira Padel de Blois.

Entre els homes, el cap de sèrie número 3, Fabre (18 anys, rang 153) i Dupont Brimbeuf (22 anys, rang 146), van guanyar amb una puntuació de 6/3 7/6 contra el primer cap de sèrie número 2, Dornberger. (posicions 180) i Gautier Boitel (posicions 57). Les puntuacions detallades estan disponibles a les taules adjuntes.

Pel que fa a les dones, Elena Levenez (rang 52) i Marie Rondot (rang 51) van confirmar la seva condició de cap de sèrie número 1 guanyant la final 6/2 6/1 contra la parella Richer (rang 77) i Faizeau (rang 151).

Per a l'Elena i la Marie, és un doble èxit, tant com a equip com individual. Ja s'han convertit en campions d'Île-de-France amb el club Forest Hill el 17 de juny durant el torneig de Padel Horitzó. Per tant, es preveuen dos campionats francesos per a aquests dos joves jugadors de 19 i 23 anys.

Els quatre jugadors seran presents al campionat de França per parelles a Tolosa de Llenguadoc al setembre.