No està bé ser cap de sèrie a l'inici dels quarts de final de la FIP Platinum Sardegna. En efecte, després de Godallier i Collombon (TS4), favorits de la seva part del sorteig entre les noies, ara són Momo Gonzalez i Javi Garrido (TS2) els que porten la porta a Càller.

Els andalusos es van trobar aquest divendres amb un Xisco Gil i Ramiro Moyano molt en forma. Momo González, que fa poc ha debutat per la dreta, ha patit contra l'especialista de posició Gil.

Els forasters, que van començar el partit amb un cop d'ull, van guanyar 6/4 6/4 i es van classificar per a les semifinals. Demà és contra Javi Rico i Coki Nieto, que apaguen el foc Esbri / Campagnolo en la dificultat (7/6 3/6 6/3) que intentaran guanyar-se el seu lloc a la final.