Clarament, sembla Laura Clergue gaudeix del costat de Beniganim i no té previst sortir de la ciutat espanyola aviat. Després d'un molt bon inici de torneig, al costat de la seva parella Ana Cristina Sánchez, la francesa va aconseguir el seu lloc als quarts de final.

La parella franco-espanyola no va tremolar davant els portuguesos Garin i Gorito. Clergue i Sánchez només van deixar quatre partides petites en camí i van guanyar 6/3 6/1.

CLERGUE SANCHEZ FIP BENIGANIM

El següent pas, una parella 100% espanyola: Maria Erroz i Blanca Arriola que debuten al circuit de la FIP igual que la Laura. Només queda un pas per fer perquè el comentarista de Canal Plus s'apropi a la victòria final a la Promoció FIP Beniganim.

Gwenaelle Souyri

Va ser el seu germà qui un dia li va dir que l'acompanyés a una pista. padel, des de llavors, Gwenaëlle no ha sortit mai de la cort. Excepte quan es tracta d'anar a veure l'emissió de Padel MagazineDe World Padel Tour… o Premier Padel...o els campionats de França. En resum, és una fanàtica d'aquest esport.