Thomas Leygue et Dylan Guichard són els últims tricolors encara en cursa a la Promoció FIP Castelló després de la seva fàcil victòria a la primera ronda. Marianne Vandaele per la seva banda, inclinat des del 32e, amb la seva parella Nura Padilla Tomasa

Al costat de Promoció FIP Jaén, ja no hi ha cap representant francès encara en cursa, després de l'eliminació de Laura Clergue...

Promoció FIP Castelló

Thomas i Dylan formen el cap de sèrie número 1 d'aquest torneig. En la seva primera reunió, van caure davant els holandesos Jorrit Notenboom (348) i Thijs Roper (335). Victòria en dues rondes per als francesos: 6/3 6/3.

La parella Leygue/Guichard tornarà a jugar aquest dissabte, a la segona rotació del matí, contra una parella 100% espanyola: Diego Dorta Díaz (427) i Oier Zuazua Aostri (634).

En cas de victòria, Thomas i Dylan jugaran els seus quarts de final, en segona rotació, al final de la tarda.

En el mateix torneig, però en categoria femenina, Marianne Vandaele i la seva parella Nura Padilla Tomasa va perdre, a la primera ronda, a Aroa Segura Alcover (465) i Neus Garau Sastre (383). La parella franco-espanyola va perdre en dos sets, 6/3 6/1.

Promoció FIP Jaén

Al costat de Promoció FIP Jaén, només hi havia una francesa competint al quadre principal. Trobem Laura Clergue, al costat de la seva parella Ana Cristina Sánchez Pérez (258). Els dos jugadors van començar bé el seu torneig, guanyant 6/2 6/2 en contra Laura Raya Capitan (sense classificar) i Claudia Raya Capitan (727).

El segon partit prometia ser més dur per a la parella Clergue/Sanchez Pérez. El duet franco-espanyol va conèixer el cap de sèrie número 4: Nativitat López Díaz (132) i Laura Lujan Rodríguez (136). Laura Lujan, campiona del món juvenil sub16 durant els mundials de Paraguai.

Cap miracle per a Laura i Ana, que malgrat tot van aconseguir aguantar els dos conjunts. Puntuació final: 6 / 4 6 / 4.

Gwenaelle Souyri

Va ser el seu germà qui un dia li va dir que l'acompanyés a una pista. padel, des de llavors, Gwenaëlle no ha sortit mai de la cort. Excepte quan es tracta d'anar a veure l'emissió de Padel MagazineDe World Padel Tour… o Premier Padel...o els campionats de França. En resum, és una fanàtica d'aquest esport.