Aquest diumenge assistirem a semifinals de colors francesos al FIP Rise Agrigento, a Itàlia, després de les victòries de Barsotti / Invernon i Maigret / Inzerillo aquest dissabte.

Maigret / Inzerillo despleguen...

Entre els homes, ha estat la parella Maigret (163ᵉ FIP) / Inzerillo (138ᵉ FIP) qui ha aconseguit guanyar sense gaire dificultat aquest dissabte durant els quarts de final. Enfrontant-se a Francisco Alameda Robles (214ᵉ FIP) i Adrian Martinez Galindo (291ᵉ FIP), els dos francesos van guanyar el seu bitllet per als darrers quatre amb un marcador final de 6/4 – 6/1. Aquesta tarda, cap a les 18 h, els nostres dos compatriotes s'enfrontaran a Oscar Vazquez Fernandez (30ᵉ FIP) i a l'italià Cristian Calneggia (495ᵉ FIP) per un lloc a la final.

Cal anar amb compte, perquè el rànquing no vol dir molt, el tercer cap de sèrie del torneig s'enfrontarà a la parella guanyadora del segon cap de sèrie del torneig, Moreau/Florensa.

Barsotti / Invernon: una victòria mental!

Entre les dones, Wendy Barsotti (183ᵉ FIP) i Elodie Invernon (189ᵉ FIP) vestiran els colors francesos aquest diumenge. Liderats 4/1 en l'últim set, els dos joves jugadors es van classificar ahir amb un suspens impressionant, guanyant 6/3 – 4/6 – 7/6 davant la parella hispanoargentina Montesi (179ᵉ FIP) / Cossio Capilla (149ᵉ FIP).

A partir de les 17 hores d'aquesta tarda, hauran de donar el millor de si davant la parella 00% holandesa Hemmes (100ᵉ FIP) / Segou Jonker (168ᵉ FIP).

Malauradament per a Laura Buteau l'aventura acaba als quarts de final. La Nantaise es va poder adaptar durant aquesta competició i actuar al costat de la seva parella britànica. No obstant això, no va ser suficient, ja que van perdre dissabte a la nit davant 1 cap de sèrie Maaike Betz i Aitana Garcia Roman 4/6 – 3/6. En masculí, també s'acaba la competició per a Julien Seurin (234) i Philémon Raichman (336) que queden eliminats després del seu enfrontament contra la parella Gonzalez (94) / Navarro Pérez (130), cap de sèrie 1, 6/0 – 6/ 0.

Com haureu entès, encara hi ha dues possibilitats de veure una nova parella francesa a la final d'un FIP Rise, com vam veure ahir amb Melissa Martin a Egipte.