Una altra derrota cruel per a un francès avui al circuit FIP. Aquesta vegada, va ser Jérôme Inzerillo qui es va aturar en el seu intent d'arribar a la final de Kuwait.

El pas era massa alt per a Jérôme Inzerillo i la seva parella, l'italià Emiliano Iriart. En aquesta semifinal, la parella franco-italiana es va oposar Jose Luis Gonzalez (76) i Antonio Luque (66), que van ser el primer cap de sèrie en aquest torneig.

Una derrota frustrant per als francesos que havien començat bé el partit, guanyant 6/3 al primer set. Però la parella espanyola va tornar més forta a la segona volta i no va deixar cap possibilitat a Jérôme i Emiliano, guanyant 6/1.

La tercera ronda va tenir el mèrit d'estar una mica més ajustada. Però una ruptura en el pitjor moment, a 5/5, acaba totalment amb els somnis de la parella franco-italiana. Puntuació final: 6/3 1/6 5/7.

Pròxima data límit per a Jérôme Inzerillo, la FIP Rise Bourg-en-Bresse, al costat del belga Clément Geens!

Gwenaelle Souyri

Va ser el seu germà qui un dia li va dir que l'acompanyés a una pista. padel, des de llavors, Gwenaëlle no ha sortit mai de la cort. Excepte quan es tracta d'anar a veure l'emissió de Padel MagazineDe World Padel Tour… o Premier Padel...o els campionats de França. En resum, és una fanàtica d'aquest esport.