Segon dia de competició per als francesos FIP Rise Suècia III amb sol Julien Seurin et Adrien Maigret encara en marxa aquest matí.

La parella Maigret/Seurin va començar bé aquest torneig, després una victòria tranquil·la a la primera volta. Un partit guanyat 6/4 6/4 contra el comodins Oscar Govik / Viktor Stjern, que va donar confiança al 6 cap de sèrie per a la resta de la competició.

Avui, Julien Seurin i Adrien Maigret comencen els vuitens de final, a partir de les 9 del vespre, amb l'únic objectiu: els quarts de final. Primer haurem de passar per Jairo Guerrero Escarcena (768) i Alejandro Correa Linares (689). Un recorregut que val la pena francesos enfrontant-se a una parella des de la classificació.

En cas de victòria, els francesos haurien de tornar a jugar aquest vespre, no abans de les 17 de la tarda., per intentar assegurar-se un lloc als quatre últims!

Gwenaelle Souyri

Va ser el seu germà qui un dia li va dir que l'acompanyés a una pista. padel, des de llavors, Gwenaëlle no ha sortit mai de la cort. Excepte quan es tracta d'anar a veure l'emissió de Padel MagazineDe World Padel Tour… o Premier Padel...o els campionats de França. En resum, és una fanàtica d'aquest esport.