Aquest cap de setmana ha tingut lloc a Xile la final a quatre del FIP Rise Viña Del Mar II, i el duet francès Raichman/Joris ha aconseguit arribar a la final.

Cap de sèrie 6 de la competició, la parella francesa haurà triomfat en el seu torneig, però després d'haver lluitat a semifinal davant la 7a cap de sèrie Molina / Lazzarini (7/5 3/6 6/0), potser li va faltar una mica de suc per preocupar Calleja i Valenzuela a la final.

El quart cap de sèrie va guanyar en dos sets 4/7 5/6 i va guanyar el títol. Els francesos, per la seva banda, es poden felicitar per haver guanyat 2 punts cadascun!

Xan és fan de padel. Però també el rugbi! I les seves publicacions són igual de punyents. Preparador físic de diversos padel, descobreix publicacions atípiques o tracta temes d’actualitat. També us dóna alguns consells per desenvolupar el vostre físic padel. Clarament, imposa el seu estil ofensiu com al camp de padel !