Els tres francesos presents a la segona volta de la FIP Star Perugia va perdre ahir a la nit. Els quarts de final de la competició tindran lloc, doncs, aquest divendres sense tricolor.

Jornada difícil ahir a Perusa per a la delegació francesa. Després de la primera volta, que va veure onze Francesos anar pel camí, la segona volta va acabar rematant les últimes esperances franceses.

Élodie Invernon i Francesca Ligotti van lluitar molt contra la quarta sembra de sèrie Weterings / Koek, però van perdre en tres sets 4/6 4/3 6/6. Carla Touly i Rosalie Van Der Hoek van patir la llei de la 2a sembra Pappacena / Marchetti: 3/6 4/6.

Finalment, més preocupant, entre els nois, Max Moreau i Jacobo Cendon es van veure obligats a retirar-se 1/4 davant Sager/Del Castillo, havent-se lesionat el dit gros del peu. Atropellat durant el partit guanyat contra Vives/Seurin, Max ja no va aguantar el dolor de la segona volta. Com podeu veure a la seva Història d’Instagram, el jugador de la selecció de França sembla molt afectat...

Després de la competició d'aquest divendres, aquí teniu el programa de la jornada:

Xan és fan de padel. Però també el rugbi! I les seves publicacions són igual de punyents. Preparador físic de diversos padel, descobreix publicacions atípiques o tracta temes d’actualitat. També us dóna alguns consells per desenvolupar el vostre físic padel. Clarament, imposa el seu estil ofensiu com al camp de padel !