Aquest cap de setmana del 7/8 de febrer va tenir lloc l'1segles Pas 1er Padel tour de France: The Infinity Tour 2015 organitzat per Padel Infinit. Obert a tothom, independentment de la vostra edat i del vostre nivell de padel o la vostra nacionalitat.

S’havien reunit 30 parelles per participar en aquest 1er un torneig de nova mena, moltes regions del sud-oest estaven representades i encara més. Parelles de Tolosa de Llenguadoc, Castres, Montpeller, Perpinyà, Bordeus, Carcassona i fins i tot Laval havien decidit combatre al terreny de Blagnac.

El sistema de joc s'estableix segons el nombre de jugadors, que poden jugar en una o dues categories o fins i tot més si es sent el desig de quedar totalment carbonitzat 😉

Per a aquest torneig, es van jugar 3 categories: masculí avançat, masculí intermedi i mixt. És una llàstima que no hi hagués prou registre a Woman per cobrir també aquesta categoria. Padel Infinity espera poder tenir una categoria femenina al proper torneig de Bordeus.

Els partits van començar a les 9 del matí, amb el sol tornant a Tolosa de Llenguadoc després d’un episodi nevat on hi havia el fred amb -1 ° per als més valents del matí. Al final, dos agradables dies sota el sol i una nit molt, molt fresca el dissabte ...

Cada participant tenia dret al seu "paquet de benvinguda", inclòs l'esmorzar ofert per l'organitzador (bombons o dolors al xocolat (per no frustrar ningú;)), croissants, madeleina, pastís i sobretot cafè!) Durant tot el dia incloïa fruita quan els jugadors prenien un berenar i altres regals padel i altres.

Els partits de grups, disputats en 9 partits per als grups de 3 equips o en 1 joc de 6 jocs per als grups de 4 equips, van acabar cap a les 21 hores del vespre i els menys cansats es van reunir al voltant de merescudes pizzes. Tots els equips de totes les gallines van arribar a la final independentment de la classificació.

Diumenge va ser el dia de les finals i de la fase d’eliminacions. Els partits es van jugar aquesta vegada, tot i que en 9 partits on els cossos van començar a estar cansats i fins i tot molt cansats per a aquells que van fer diverses categories.

El bon ambient està en ordre i les parelles de Laval SIMON / BOISSE en Advanced Men i SIMON / MESLIN en Intermediate Men arriben a la Final jugant un padel ben establert. Deixant de banda parelles locals de clubs de Tolosa de Llenguadoc, Castres o Bordeus.

A la semifinal masculina avançada, la parella TRANCART / GOUTIRES va jugar contra les llegendes i l’antic número XNUMX francès GAUBERT / SAN MIGUEL en una part enganxada i amb punts molt agradables i és, en definitiva, l’experiència que van viure André i François va guanyar, no sense dificultats, el seu partit arribant a la final contra Simon / Boissé de Laval. Un duel Laval / Carcassona.

A Intermediate Masculí, la parella Simon (sí .. de nou ell; p) / Meslin es va trobar amb un equip mixt autoritzat avui al BEUZEBOC / ALQUIER masculí i que va perdre en un partit molt bonic per veure el 6-3 i el 6-3.

La categoria Mixta va veure algunes bones lluites per acabar en una final entre Marta / JF i Inigo / Paloma. Tres espanyols per un castresian i que van veure la victòria de la parella de cap de setmana hispano-castrense van guanyar la categoria mixta en una final brillant. Sempre en un ambient fantàstic! El principal a padel !

Acabar la final entre Laval i Carcassona va resultar en una victòria per als residents de Laval que van acomiadar Carcassonnais molt cansat per la seva semifinal. Enhorabona a ells.

Al final del torneig, es va realitzar un sorteig on cada participant del torneig va tenir l'oportunitat de guanyar els diversos premis proporcionats pels patrocinadors del torneig.

Aparentment, tothom se’n va anar molt content amb aquest 1er torneig. I els equips ja inscrits al torneig de Bordeus, que acollirà la segona etapa, ja estan preparats per lluitar !! Vamos i visca-ho padel !!

Inscripció al 2nd Etapa el 7/8 de març a SoccerPark Bordeaux el www.padelinfinit.com o bé contact @padelinfinitytour.com