Després de la seva victòria diumenge passat a l'A1 Padel France Open 2023, les franceses Jessica Ginier i Lucile Pothier assoleixen el Top 20 del rànquing.

Les primeres dones franceses vencedores

Una posició còmoda gràcies a una petita gesta aconseguida aquest diumenge. De fet, va ser el primer títol per a una parella francesa al circuit A1. Padel.

Ginier Pothier A1 Padel

En total, hi ha set victòries consecutives a Beausoleil, incloses cinc en tres sets! Un recorregut ple de trampes per a les franceses, que van haver de lluitar, sobretot durant la final. Davant de espanyols sovint indisciplinats els francesos finalment van guanyar 6/4 6/3 per aconseguir el títol.

Veure més gran!

Si volen arribar a la Final Màster, Ginier i Pothier hauran de pujar encara més al rànquing, és a dir, per entrar al Top 16.

Després del Top 20, podrien les dues franceses aconseguir aquests pocs llocs?