Alix Collombon i Lorena Rufo han guanyat brillantment 6/4 6/2 aquest vespre contra Ana Catarina Nogueira i Bea Caldera. Un partit controlat que semblava una venjança després de la derrota contra la mateixa parella la setmana passada a Finlàndia en tres sets.

Després d'un descans obtingut des de l'inici per Collombon i Rufo, Caldera i Nogueira s'han empatat a 3/3. Però el 7è partit de seguida ha tornat a la francesa i a l'espanyola, reprenent de seguida el servei contrari per liderar 4/3, abans de confirmar el descans.

Com a Tampere?

A 5/4, tot i que perdent 0-30 al servei d'Alix, Collombon i Rufo van aguantar i van guanyar el primer set 6/4. La setmana passada a Tampere van guanyar 6/2 contra els mateixos rivals, abans de ser atrapats.

El primer break del segon set beneficia l'Alix i la Lorena, més conqueridores que els seus oponents. Però el descans cedit és immediatament anul·lat per Nogueira i Caldera, que igualen 2/2. Tots els partits són ferotges i en el procés, Collombon i Rufo reprenen el servei contrari. Es mantenen per davant a 3/2, abans de confirmar 4/2. A la pista de Chatrier comença a fer bona olor.

Crack Caldera

La parella franco-espanyola augmenta encara més la seva pressió, sovint fent crackejar la jove Beatriz Caldera. Jugant molt net, l'Alix i la Lorena fan un altre descans: 5/2, servei a seguir.

L'últim partit porta la seva part de suors freds, amb un lob a 12 metres de Rufo que colpeja la càmera amb vistes a l'estadi, permetent que la parella hispano-portuguesa torni al 30A. El primer punt de partit es va perdre per un malentès, però el segon va ser l'encertat per a Collombon i Rufo. Van guanyar 6/4 6/2, a ànims del públic. Una victòria contundent, adquirida amb estil.

Una francesa es troba, doncs, als quarts de final del Greenweez Paris Major, per a delit del públic francès. Ella i Lorena Rufo es trobaran demà Alejandra Salazar i Sofia Araujo, que van patir per dominar Jensen i Virseda, 7/5 a 3e set, després de més de 2h30 de lluita.

Alix Collombon jugarà, doncs, el seu tercer quart de final de la temporada, circuits WPT i Premier Padel confós. Mai ha arribat a aquesta fita fins ara.

Després de 40 anys de tennis, Jérôme cau a l'olla de padel el 2018. Des d’aleshores, hi pensa cada matí mentre s’afaita ... però mai no s’afaita pala a la mà! Periodista a Alsàcia, no té cap altra ambició que compartir la seva passió amb vosaltres, ja sigui que parleu francès, italià, espanyol o anglès.