Aquest cap de setmana del 4 i 5 de juliol va marcar la represa de Padel en competició a Alsàcia: es van assegurar les llavors de la sèrie 1 i es van revelar certs equips. De fet, Federico Costantino i Christophe Henry guanyen l'Open i la parella Clara Gómez i Ilona Gómez Klein guanyen el torneig femení.

Els 4 equips femenins inscrits tenien una cita dissabte per competir pel títol. Els dos jugadors del Reichstett classificats respectivament en els llocs 2 i 71 francesos van actuar com a favorits en l'obertura dels debats i no van tremolar per aconseguir la victòria.

Pel que fa als homes, 16 equips eren presents a la línia de sortida amb una fase de grups dissabte i un sorteig final el diumenge al menú. Amb només 8 entrades per distribuir per al diumenge, els llocs eren cars d’obtenir sota el bell sol alsacià.

Si les llavors 1 Costantino-Enric i 3 Sirbu Laloy (guanyador del seu primer P1 al febrer) va assistir a les semifinals, la presència de la parella Bauduin-Olivier (el més baix classificat del torneig) va ser més sorprenent. I en el joc de la "mort sobtada", Costantino-Henry va trobar la parella a la final Feist Breysach, una autèntica revelació del torneig, en una mà a mà que el públic present al lloc podia apreciar amb entusiasme.

Victòria de les primeres ciutats al final del suspens 20-18 a la super-eliminatòria del 3r però, sens dubte, aquesta nova parella es podrà veure ben aviat al circuit local.

En opinió de tothom, cal felicitar la qualitat de la benvinguda de l’equip organitzador i la feina dels dos àrbitres (Aldric Bastid i Gilles Feist) durant aquests 2 dies.

Le padel reprèn els seus drets a Alsàcia i, més generalment, al Grand Est, amb molts torneigs a venir les properes setmanes. El TCPR també convida a tots els competidors el cap de setmana del 8 i 9 d’agost a la Tom Impression Padel torneig amb un P250 Homes i un P100 Dones al programa!

Els membres de l’organització envolten els guanyadors del torneig Open.

Tot i que va descobrir el padel Fa uns deu anys a Itàlia, Vincent només s'hi va dedicar després de massa "primeres" en tornejos de tennis. No molt millor bandeja, va ser reciclat com a àrbitre, l'única manera de seguir present en el moment de la final! Amant de l'esport en general, aquest normand expatriat a Alsàcia intentarà fer-vos viure les notícies del Padel al “Gran Orient”.