Després d'un gran partit a la primera volta de la Greenweez Paris Premier Padel Major, que acabava amb a Derrota en el desempat del tercer set davant els qualificats Sager Nagel i Còrdova, Jérémy Scatena passa al nostre micròfon.

"Un bon sorteig, però no va passar"

Hem fet un bon sorteig. Va ser una bona oportunitat. Vam jugar contra eliminatòries. Però no va passar. Feia gairebé 42 graus a terra. Les sabates cremaven. Estem tots cansats.

Va ser un gran partit. Penso especialment en aquest moment de 6/5 de l'últim set on podem fer-ho millor. Vam començar malament el desempat i el vam perdre. Teníem al davant el jugador de l'esquerra, Sager, que va colpejar molt fort. Era difícil de llançar.

"El meu cos diu que pare"

Estic cansat, porto unes quantes setmanes a les reserves amb lesions, una mica malalt, tirs menys bé. Estic una mica al final del meu enginy.

He de marxar de vacances. El meu cos ja no vol jugar. Hauria estat bé guanyar aquest partit just abans d'aquest descans, agafar punts.

Tinc grans objectius abans d'acabar l'any pel que fa a la classificació. He de carregar les piles per anar el més lluny possible.

Direcció Còrsega durant 10 dies. Descansaré i gaudiré. Després, prepararé el meu programa amb tornejos de cap de setmana sens dubte i descansaré entre setmana.

Sager, el MVP del joc

Sager ha estat molt difícil de jugar avui. Va picar fort. Aleshores hauríem de fer el contrari? Crec que no vaig jugar tan malament jugant-lo a baix, sinó també amb el revés quan es va moure pel mig.

Crec que un dels moments clau del partit és aquest famós punt del 6/5 15A on vaig aconseguir contrarestar el smash de Sagel. I l'Adria tria estar al meu costat. Crec que perdem un punt guanyat.

I després, començo malament el tie-break. Faig algunes decisions tàctiques que no he de prendre. Per descomptat, estic decebut, però vaig anar després de mi mateix. Físicament, va ser molt dur.

Els rivals eren més forts avui.

“Mercadal és excepcional. Però pot ser negatiu"

Adria Mercadal fa un partit excepcional quant a actitud. Així que si només em fa partits així, mai no podré canviar de parella. L'únic problema és que de vegades és negatiu, i això m'afecta. Estem intentant treballar en aquest costat perquè sigui menys negatiu, perquè m'acompanyi.

Crec que farem molts més tornejos junts. Tanmateix, hi ha possibilitats que de vegades anem a jugar amb altres jugadors. És com en parella, de vegades va menys bé. I és bo, crec que ho podem veure amb els altres.

A mitjans d'agost, jugaré amb Roger Aromi per l'Argentina. Sovint entrenem junts. Per Madrid, busco parella. I a finals d'agost estaré amb el Mercadal.

"Potser em faré càrrec de l'APT"

Tinc jugadors que es posen en contacte amb mi per jugar a l'APT. Però he d'anar amb compte físicament perquè he fet molts tornejos, molts viatges.

Realment m'adono que el pitjor per a un jugador padel professional són els viatges, les maletes, la roba bruta, i al cap d'una estona pesa molt mentalment tornar diumenge, marxar dimecres. Jo també em vull preguntar.

Troba l'entrevista sencera aquí:

Franck Binisti

Franck Binisti descobreix el padel al Club des Pyramides el 2009 a la regió de París. Des de padel forma part de la seva vida. Sovint el veieu recórrer França anant a cobrir els principals esdeveniments de padel Francès.