Johan Bergeron, el quàdruple campió de França i recent medalla de bronze al Mundial de Dubai amb la selecció francesa, decideix posar un final a la seva carrera.

Comença una nova aventura per a aquest jugador que sens dubte haurà marcat el padel Francès.

Una decisió reflexiva

“És hora que anunciï la meva decisió presa fa unes setmanes. Estic segur de la meva decisió i content d'haver-la pres, però aquest moment de posar-ho per escrit sempre és complicat.

Vaig decidir aturar la meva carrera perquè la meva motivació es gira cap al desenvolupament d'All In Padel. Ja fa gairebé un any que em vaig embarcar en aquesta aventura de desenvolupament de All In Padel. Em resulta impossible seguir fent bé a la pista.

L'esport t'ofereix moments increïbles, però l'esport d'alt nivell requereix massa inversió de temps. I no estic preparat per agafar-ho".

Johan Bergeron

Tot va començar amb Bastien Blanqué

“Dono les gràcies a tots els meus socis però també als adversaris que m'han fet evolucionar al llarg dels anys. Socis que s'han fet amics. Un pensament enorme necessàriament a Bastien (Bastien Blanqué) amb qui vaig anar a Madrid, per entrenar-nos cada dia, fet que ens va permetre tenir aquests tres títols de Campions de França.

També pensant en Ben i Scat (Benjamin Tison i Jérémy Scatena), amb qui vaig tenir l'oportunitat de jugar però també de viure moments increïbles fins a aquest títol de Campió de França amb Ben i aquest famós torneig de Dubai (en FIP) amb Scat que li va permetre acabar l'any al Top 100."

Un petit lament, però una medalla de bronze inesperada

"Volia acabar amb aquest títol de Campió de França, malauradament no va ser possible, però crec que no podria haver somiat millor que marxar després d'aquesta medalla inesperada als Campionats del Món, així que sincerament GRÀCIES a tots els jugadors i als personal de la selecció de França perquè és gràcies a tots vosaltres”.

Johan Bergeron

Sanyo va ser fantàstic amb mi

“Gràcies a tots els entrenadors i jugadors que he pogut conèixer, gràcies per dedicar-vos el temps per ajudar-me a progressar. He tingut la sort de compartir la pista amb gairebé tots els millors jugadors del món, però abans de marxar era fan d'un jugador, vam poder estar al seu equip d'entrenament durant un any i sempre ha estat fantàstic amb jo sóc SANYO. Vaig poder immortalitzar la seva victòria al Campionat del Món per "tancar el bucle".

Donar suport als francesos a l'estranger

“També vull donar les gràcies als meus patrocinadors que m'han recolzat en aquest projecte des del principi, és gràcies a vosaltres que he pogut viure a Espanya i dedicar-me al 100% al padel "

I finalment gràcies a tots pel vostre suport durant tots aquests anys, continueu donant suport als nostres francesos que inverteixen perquè s'ho mereixen.

El meu últim torneig serà, doncs, el P2000 de Tolosa, que faré amb Adrien Maigret, i ho donarem tot per guanyar aquest darrer títol, espero.

Johan Bergeron
Franck Binisti

Franck Binisti descobreix el padel al Club des Pyramides el 2009 a la regió de París. Des de padel forma part de la seva vida. Sovint el veieu recórrer França anant a cobrir els principals esdeveniments de padel Francès.