Per aquests Campionats de França per equips a la Conferència Est N2, els guanyadors són All In Padel 69 per als homes i TC Bandol per a les dones. Els dos clubs es classifiquen per a la Nationale 1.

Senyors de la Conferència de l'Est: TOTS In Padel 69 i Padel Campus Arena

en tota Padel 69 guanya la Nationale 2 interregions PadelVa disparar el Lió en el partit decisiu contra Padel Campus Arena. Són Jérémy Robert i Thomas Robert els que porten a casa aquest 3r punt en 2 sets contra Gatien Devos i Charles Devos (6/1 6/3). Els petits polzes de la competició que havien tret la llavor 2 4PADEL Estrasburg després el tercer cap de sèrie, Tennis Padel Grand Besançon, no haurà aconseguit aquesta gesta d'anar al final de la competició. Però, podem dir, ja és una molt bona actuació per al club del nord.

Per al All In Padel 69 també és una gran actuació després d'eliminar el primer cap de sèrie del torneig a la semifinal, el TC Toulonnais que va acabar en 1r lloc.

Pel que fa als homes, els dos equips finalistes estan classificats per a la Nationale 1.

classificatoris nacionals 1 padel arena del campus

Conferència de dames de l'Est – TC Bandol

Pel que fa a les dones, sense sorpreses amb una final entre el 3r cap de sèrie, el TC Chambéry, i el 1r cap de sèrie, el TC Bandol. I va ser Bandol qui va guanyar 2/0. El 3r partit es jugarà amb una victòria del Chambéry que compta com a mantega.

Va ser Forest Hill 1 la Marche que va acabar en 3r lloc per davant de TSB Jarville.