Padel Magazine - Quin joc! La final entre els números un i dos del món és el millor partit vist aquest any. Tots els ingredients hi eren.

Pablo Lima i Juani Mieres han demostrat aquesta cara  Juan Martín Díaz i Fernando Belasteguin, no eren els segons eterns.

En més de 4 hores de partit, el número dos mundial va acabar superant els reis de padel : 2-6, 7-5, 7-6, 4-6 i 7-5

Aquest és el segon WPT guanyat per la parella hispano-brasilera i, atès el nivell mostrat en aquest partit, esperem un gran espectacle durant el proper WPT.

Entre les dones, les regnes de l'Open de la Nucia, Patty Llaguno i Eli Amatriain van guanyar a la final Iciar Montes i Alejandra Salazar: 6/4 6/2

El torn del partit va ser 4 a tot arreu i aquest famós descans que va permetre a Patty i Eli guanyar el primer set. El segon set va ser molt més ràpid i va acabar amb un 6/2 net.

Pròxim WPT a Alcobendas l’1 de setembre.

Franck Binisti - Padel Magazine

[imatge de l’autor = ”https: //padelmagazine.fr/wp-content/uploads/2014/08/10499544_659989347431520_1733810129664643128_o.jpg ”] Després d’obtenir el diploma com a padel de la Federació de Madrid de Madrid padel, Franck Binisti crea amb un petit grup: Padel Magazine. Aquest lloc es convertirà en el primer lloc web de padel Francès. Gràcies als lectors, Padel Magazine configurarà el directori de padel ANAR APADEL. Franck també gestiona el desenvolupament del National Padel Copa en col·laboració amb Christophe Lesage i la Copa Nacional de Tennis. [/ Autor]