El primer torneig oficial FFT aprovat per padel a França va tenir lloc els dies 28 i 29 de març de 2015 a la Royal Riviera Padel Club a Beausoleil (Alps-Marítims). Van entrar 27 equips, 43 partits jugats a les 2 pistes durant 2 dies.
El sol també hi era per celebrar aquest primer a França. Un ambient preciós, jocs molt animats jugats pel sistema de grups i la taula final en línia. Tots els partits es van lluitar pel millor de 9 partits amb un tie-break a vuit a tot arreu. Com Christian Collange, director de Tennis Soleil i codirector del club de padel :

El FFT ha recuperat el padel des d'algun temps. L’aprovació federal està en vigor des de l’1 de març d’aquest any i, com que teníem previst un torneig per a finals de març, era important per a nosaltres ser el primer. Vam enviar l’arxiu i vam rebre l’homologació 2 dies abans de l’inici del torneig. Va ser una mica ajustat quant al calendari, però va ser bo llançar el primer torneig federal a França. L’interès de l’homologació és poder atreure els millors jugadors i que els jugadors puguin classificar-se. Tots els nostres torneigs padel ara s’aprovarà sistemàticament.

Els guanyadors d’aquesta primera edició són Laurent Bensadoun i Jérémy Scatena de la categoria Elite que van vèncer Lionel Vinciguerra i Julien Ottomani per la nota de 9/5. Laurent i Jérémy formen part, com saben els privilegiats, dels millors jugadors francesos, han guanyat diversos títols de campions de França i han representat França en competicions internacionals.
En la categoria de les esperances, Patrick Cédras i Grégory Galliano van guanyar els últims 9-6 partits contra Luis Serrano i Damien Millecamps.

Kristina Clément, una de les millors jugadores franceses i que anima la Royal Riviera Padel Club, anuncia que la propera edició tindrà lloc els dies 6 i 7 de juny amb un torneig masculí I també un torneig femení.